Od prvog dana volimo ono što radimo.

Nema ničeg tako ispunjenog kao što je uočavanje suštine dvoje zaljubljenih, biti dio atmosfere koja ih okružuje u njihovom najsretnijem romantičnom danu.

Volimo svoje klijente i volimo svoj posao!

KEKO STUDIO

KEKO j.d.o.o.

OIB : 88254539503

vlasnik studia : ŽELJKO HORVATIĆ

direktor : ŽELJKO HORVATIĆ

kontakt : 0981603993

Keko je obiteljska tvrtka u Hrvatskoj i danas se može pohvaliti s kontinuiranih 20 godina uspješnog poslovanja, važno ne samo za naše buduće klijente već je i potvrda kontinuirane kvalitete.

Dokaz da upornost, izvrsnost i posvećenost kupcima donosi rezultate, uz perspektivu daljnjeg rasta, educiranja i razvoja poslovanja u godinama koje slijede.

Ipak, najvažnija su nam pozitivna iskustva kupaca, a oduševljenje i sreća kupljenim proizvodom i pruženom uslugom je nešto što nas pokreće i inspirira za daljnji rad i razvoj.

U užurbanoj svakodnevici brze razmjene informacija i podataka traže se sve brži i bezbrižniji načini edukacija, komunikacija, brži pristup u savladavanju novih tehnologija.

Sa Keko ekipom razveselite obitelj i drage osobe kvalitetno, moderno i sa stilom! Nenametljivo snimamo svaki Vaš jedinstven trenutak.

Emocije, atmosferu, pokoju suzu i svaki Vaš smješak pretvoriti ćemo u atraktivnu vizualnu priču koja će Vam biti neprocjenjiva vrijednost u budućnosti.

Specijaliziranim kamerama, DSLR aparatima, dodatnim uređajima možemo snimati pod vodom te vršiti snimanja ekstremnih kadrova iz zraka raznim letjelicama.

Svatko može napraviti video i fotografiju dobro, no genijalna ekipa KEKO studia će to napraviti sa stilom, drugačije, bolje, suvremenije, urbanije i sa ljubavlju.

Uvjerite se u našu kvalitetu ponudama kontaktirajući nas.

Ponude šaljemo isključivo na vaš upit mailom ili u inboks Facebook.

Možete nas kontaktirati na broj mobitela 098 160 3993 ili u inboks.